Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Meksyk |
autor komentarza: eL_Gato_DamianO_ |
data dodania: 2016-12-15 11:10:22 |
treść: >Witam > >Czy jest ktos chetny na wyjazd do Meksyku okolo > 6.03- 12.03 ? >Myslam o Cancun i Tulum >Mam 31 lat i mowie po angielsku. Bede tydzien wczesniej w NYC i pomyslalam ze skoro >juz jestem niedaleko to bym chetne zwiedzila Meksyk. > >Prosze o kotntakt mariatokarz85@wp.pl > Hej :) Ja bardzo chętnie ale niedawno wróciłem z wyprawy po Quintana Roo oraz Jukatanie. Jeśli mogę coś polecić od siebie,to z racji tego,że zapewne wylądujesz na lotnisku w Cancun... polecam na te 6 dni wybrać się do Playa del Carmen , Tulum i Acumal ( polecam szczególnie , piękne plaże , a w Tulum również ruiny ). Cancun to komercja ale Playa Delfines jak i cała Zona Hotelera ciekawa ( drugie Miami ). Tylko warto zadać sobie jedno pytanie... czy warto z lotniska jechać około 25 km na północ jeśli w planach masz i tak Tulum na południowy-wschód od Aeropuerto Cancun... Chociaż nie neguje Twoich planów ,bo jak najbardziej w 6 dni jest to do zrobienia :) P.S. Jak już Cancun to polecam również wybrać się do Puerto Juarez i wyprawa drogą morską na Isla Mujeres ( jeden dzień spokojnie wystarczy ). Pozdrawiam Serdecznie i życzę udanej wyprawy! Damian |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.