Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wiza do Wietnamu a promesa o wizę. dokładne ceny |
autor komentarza: Danchos |
data dodania: 2017-01-01 17:38:49 |
treść: Witam. Mam problem bo z tego co widzę to każdy mówi że w inny sposób załatwiał sobie wizę do Wietnamu i jedni piszą tu jest taniej a drudzy że tu a jeszcze inni że w Ambasadzie jest taniej a inni że właśnie w ambasadzie drożej. Więc tak do Wietnamu prócz biletu na samolot :) potrzebujemy promesy o wizę "on arrival" i na lotnisku tą właśnie wizę "on arrival" jaka jest tego cena? obok mnie w Warszawie jest ambasada Wietnamu. na ich stronie widzę cenę za wizę 25$ na stronie https://www.aina.pl/wizy/wiza-do-wietnamu.html są dwie możliwości : promesa o wizę "on arrival" cena 98zł w tym pośrednictwo 53zł czyli cena za promesę wizową jest 45zł rozumiem że na miejscu w ambasadzie zapłacę 45zł tak? i co do tego dojdzie jeszcze kwota 25$ za wizę? czyli mniej więcej 150zł i mam i promesę i wizę na 30 dni tak? bo widzę że na stronie aina jest jeszcze druga opcja : promesa plus wiza wklejana w konsulacie i cena 389zł z czego prowizja Aina to : 139zł a opłata konsularna to 250zł to ile w końcu zapłacę w Ambasadzie za całość? dodam że chciałbym na spokojnie przez 3 tygodnie w lutym i marcu przekraczać granicę Wietnamu i na pewno Kambodży a może i Tajlandii oraz Laosu jeśli się uda. czy zapłacę tylko 25$ w ambasadzie i to wszystko już mam załatwione i za kilka dni mogę odebrać paszport czy 250zł bo dla 2 osób to już jest różnica czy płacisz za wizy 200zl czy 500 a jak z Aina.pl to prawie 800. nigdy nie załatwiałem wizy do innego kraju więc dla mnie to nowość ale na żadnej stronie nie ma jasno napisane czego potrzebujesz i za ile. dziękuje za pomoc. i Szczęśliwego Nowego Roku Wszystkim :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.