Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: grecja 2008 |
autor komentarza: cza |
data dodania: 2008-03-29 08:47:34 |
treść: Hej, z Twojego komentarza wnioskuję, że planujecie jazdę non stop. Ja niestety nie mam zmiennika do kierownicy i w związku z tym i taka jazda nie wchodzi w rachubę. Planuję przynajmniej dwa postoje, jeden dłuższy w okolicy Szeged, drugi, krótszy jużw Grecji. Pierwszy raz, samochodem do Grecji jechałem przez Czechy,Austrię do Triestu i promem do Ingumenitsy. Jest to doś kosztowna trasa. Dlatego w tym roku postanowiłem jechać trasą lądową. Jak na razie, wyjazd wcześnie w sobotę na przejście graniczne w Boboszowie potem Brno, Budapeszt i dalej tak jak Wy. Jeżeli się nie spotkamy, życzę Wam pogody i miłych wrażeń z Grecji. pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.