Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: plan podróży |
autor komentarza: adusia_wro |
data dodania: 2017-01-11 14:35:02 |
treść: Niestety nie mogę się z tym zgodzić. Trekking na Rinjani występuje w wersjach o różnej długości, a co za tym idzie o różnej intensywności. Każda z wersji jest dość wymagająca. Mieszkając przez kilka lat na wyspie Lombok osobiście wspinałam się na Rinjani, a także miałam kilkadziesiąt gości z Polski i nie tylko, którzy wyruszyli na taki trekking i nie spotkałam się jeszcze z opinią, że trekking jest dziecinnie prosty, a wręcz przeciwnie wszyscy mówili, że był bardzo wymagający ale warty tych wszystkich wysiłków. Wiadomo, że każdy szuka najtańszej wersji ale niestety co roku pojawiają się wiadomości o turystach, którzy poszli na trekking bez przewodników i już z niego nie wrócili, także czasem nie warto ryzykować paru groszy ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam serdecznie, Ada w-poszukiwaniu-azylu.blogspot.com |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.