Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wyspa Tioman |
autor komentarza: pavep |
data dodania: 2017-01-23 12:49:54 |
treść: Witam serdecznie, Wybieram się na wyspę Tioman na początku maja i mam kilka pytań: 1. Jak najszybciej dostać się na wyspę z Kuala, autobus + prom z Mersing. 2. o której jest najwcześniej autobus do Mersing, rozumiem, iż nie ma nocnych autobusów? 3. ile razy na dzień w maju (na początku sezonu?) pływają promy na wyspę? 4. Czy z Mersing jedzie jakiś bezpośredni autobus na lotnisko Johor Bahru, chcę stamtad leciec do Kutching na Borneo? Czy muszę jechać do miasta i stamtąd łapać jakiś transport na lotnisko (czy jest loklany autobus?) 5. Jak duża jest wyspa, czy można na niej wynajać skuter czy polecacie piese spacery trekingi? 6. Jestem niskobudzetowym tursytą który rejon wyspy mi polecicie, polecicie mi jakieś fajne miejsce na nocleg? wystarczy mi bugalowa z bambusa?. 7. Które plaże polecacie na wyspie, najfajniejsze miejsca do snorkelingu z plaży? Z góry dziękuję za odpowiedź Paweł |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.