Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Rzucić korporacje/Warszawe - wszystko i wyjechać |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2017-02-13 17:56:08 |
treść: Cześć prowadziłem funpage na fb - który poświęcony był relacją z podróży małej Apolonii Sofi mojej suczki, gdzie zamieszczałem zdjęcia z krajów które odwiedziłem . Stronka była poświęcona psiolubom, ale doszedłem do wniosku, że to zaczyna mnie przytłaczać - taka mini popularność i zachwyt świata z którego wcześniej pochodziłem, to tak naprawdę moje szczęście, moje zycie i ludzie pisali, pytali, polubiali i postanowieniem noworocznym postanowieniem zamknąć stronkę i w ogóle uwolnić się od fb. Zajmowało mi kupę cennego czasu publikowanie odpowiadanie na pytania, ogólnie fascynacja i gratki że z małym psem można być alpach, nad oceanami, pod palamami, pod mont blanc, chodzić po dnie morza połnocnego we Francji podczas odpływu, oglądać piękne syreny z różnych stron świata - świat jest zbyt piękny - ach mógłbym wymieniać. Ale i tak ciągnie mnie do tej wiecznej podróży :) i znowu zaczynam śmiać się z rzeczy materialnych/doczesnych a kierować się tym co w środku. Jeszcze trochę i ja wiem ze to zrobie ale tylko z moją pasją do psów. Pozdrowienia dla all globtroterów |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.