Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Gdzie wyjechać zimą w polskie góry?? |
autor komentarza: adik356 |
data dodania: 2017-02-22 19:57:30 |
treść: A może Bukowina Tatrzańska? To duży ośrodek turystyczno-wypoczynkowy i myślę, że nie będziesz się nudziła. Fajną bazą wypadową w tej miejscowości może być Hotel Harnaś. Trafiłam ostatnio na ich profil na FB i jestem zachwycona. Nawet zastanawiam się nad majówką w tym miejscu. Eleganckie, komfortowe wnętrza. Na miejscu bar, restauracja. Cudowne widoki - deklarują widok na góry z każdego pokoju :D No i blisko termy, spa. Możesz tam liczyć na ciszę i spokój, bo hotel przyjmuje tylko gości powyżej 15 r.ż. Dla mnie to duża zaleta, bo lubię komfortowy wypoczynek. Sprawdź i hotel, i okolicę. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.