Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Peru i Boliwia
autor komentarza: Jacky
data dodania: 2017-02-27 10:59:19
treść:
Hej.
Byłem na Titicaca u Uros i opuściłbym to miejsce, jadąc dzisiaj.
Słabe to i pod turystów.
Natomiast wg mnie Nazca super.
Lot nad płaskowyżem nad rysunkami na skałach - z pilotem wsiada przewodnik i pokazuje dokładnie gdzie jaki sie znajdyje.
Ale cmentarzysko Chauchilla (ok.30 km od misata) z odkrytymi mumiami starożytnych członków ludu Nazca w tradycyjnych strojach zrobił na nas ogromne wrażenie. Ja polecam:)
Aha.
Dobry pomysł uważam : jechać z La Paz do Oruro autobusem a potem z Oruro dalej podróżować koleją do Uyuni. Pociąg w stanie bardzo ok. (autobus gorszy i drogi słabe na południe) i sama podróż przez pampę ciekawa np (indianie wypasający swoje zwierzątka :) Zdjęcia zachodu słońca przez otwarte okno :)

tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl