Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Praca ,przygoda ,rozrywka.
autor komentarza: Radek1986
data dodania: 2017-03-10 20:29:41
treść:
Witam wszystkich ,poł roku temu wrociłem z Anglii po 5 latach pracy ,pracowałem jako Manager restauracji i magazynu ,po powrocie kupiłem mieszkanie w Polsce w Bielsku Białej ,mam 30 lat nie mam dzieci i żony ,jako ze się juz zregenerowałem po pracy pomyslalem o wyjezdzie za granice do Hiszpanii ,tylko nie bedzie to zwykły wyjazd do pracy a bardziej rekreacyjny ,chyba ze sie praca znajdzie to istnieje mozliwosc że zostane na dłuzej.
Tłumacze o co chodzi - Szukam osoby lub osob chętnych do mieszkania pod namiotami w Hiszpanii nie na polach namiotowych specjalnie do tego przygotowanych czy kempingach ale w miejscach gdzie jest mozliwosc rozlozenia namiotu na dziko - bez oplat za uzytkowanie ziemi lub za drobną opłatą u prywatnego wlasciciela ,bede zwiedzal okolice ale bede tez szukac pracy ,w rejony gdzie zamierzam jechac nie ma zadnych zagrozen typu kradziez czy pobicie ze strony bandytów.
Rozmawiałem z osobami ktore sposobem mieszkania w namiocie zawsze znajdowali prace w kraju w ktorym byli ,jest to tez do dzis ich forma spedzania czasu mozna powiedziec tanim kosztem i bardziej rozrywkowym bo nie obciązają nas przy tym zadne koszta poza jedzeniem i rozrywką ,pisze na forum bo wiem ze wiekszosc ludzi ceni sobie wygode tak jak i ja ,ale chcialbym rowniez robic w zyciu cos niekonwencjonalnego ,równie dobrze wyjazd ten mogłbym potraktowac jako miesieczna przygode i wrocic do Polski gdyby nie było pracy a nie było co robic ,zaswiadczam że nie interesuje mnie przygodny seks gdyby dołaczyła do mnie jakas dziewczyna czy dwie kolezanki ,interesuje mnie zwiedzanie okolicy i chodzenie po agencjach w celu szukania pracy ,rozrywki typu dyskoteki i poznawanie nowych ludzi ,chodzenie na imprezy, domówki ,jako że moje życie ogranicza sie do bycia przed komputerem od ostatnich miesiecy a pieniedzy mi nie brakuje ,nie mam szczęscia jak narazie do poznania kobiety poniewaz mało co się rozglądam a pozatym bedąc szczerym mało ktorej kobiecie sie podobam i chcialbym to wyraznie podkreslic, dlatego z szukania odpowiedniej kobiety w chwili obecnej zrezygnowałem ,nie brakuje mi poczucia humoru tylko trzeba mnie poznac ,jest mozliwe ze pojedzie ze mną rowniez kolega z żoną ,planowana data wyjazdu pod koniec marca ,jakby ktos był chętny prosze zostawic prywatną wiadomosc na forum w celu dogadania szczegółow i wymiany tel.
Pozdrawiam.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl