Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Pociągiem |
| autor komentarza: Garibaldi |
| data dodania: 2017-03-24 18:46:19 |
| treść: >Witem mam takie pytanie. Czy jest możliwość dojechać pociągiem z Myanmar do >Tajlandii. Tak szukam ale tylko znalazłem informacje że po Birmie tak. Ale nie chce >samolotem wracać do Tajlandii tylko tek sobie myślałem żeby wrócić pociągiem było by >dość ciekawie. Nie mozna. Ale sa inne sposoby, poza samolotem. Np. busem do granicy- Jest chyba z 5 przejsc ladowych. Zalezy gdzie bedziesz w Birmie, i gdzie sie chcesz znalezc w Tajlandii. Znajdz na google liste przejsc granicznych dostepnych dla cudzoziemcow, i jak tam dojechac. http://www.go-myanmar.com/arriving-and-departing-over-land/ pozdrawiam G. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.