Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: ZAGADKA - tylko dla bywalców Galerii |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2008-04-05 17:25:35 |
treść: nie bawią mnie insynuacje, nie jestem też złośliwa i uwierz Autoway nie muszę się dowartościowywać dowalając komuś, bo i jestem spełniona i jestem szczęśliwa. Przeraziła mnie skala zjawiska i zjadliwość. Wiem, że nie wszystkie klony miałam okazję poznać, ale jestem tu w zasadzie od miesiąca (za to codziennie i o każdej godzinie)... i cały czas przy , więc mam tę.... nieprzyjemność widzieć. Nie wierzę, że ktoś bez porozumienia z drugą osobą wchodzi, gdy chwilę po wrzuceniu zdjęć, nie wierzę też, że dając 4 oceny bardzo dobre na 100 najlepszych i same 3 (gdzieniegdzie4), zdjęciom, które są doskonałe nagle traci cały smak i od góry do dołu ocenia ok. 70 zdjęć równo jak leci samymi 5, tym bardziej, że czasem jest to jedyna 5 jaką zdjęcie uzyskało - nie wymienię tu wszystkich zdjęć... ale jako przykład podam zdjęcie z Grecji z sukulentem na pierwszym planie. Kaaarol chciała o tym z Tobą porozmawiać, ale cynicznie odesłałaś ją do mj123, która - występuje tu zupełnie anonimowo. Masz wiele dobrych zdjęć i nie rzecz tu o kasowaniu.... na znak protestu, nie oceniłam żadnego Twojego zdjęcia, choć zdjęcia z pustyni bardzo mi się podobały. Nie ma co strzelać focha, tylko skasuj mj123... i baw się dobrze z wszystkimi, przestrzegając reguł. Pozdrawiam. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.