Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Gruzja z „Nami Wariatami” uwaga długie |
| autor komentarza: nitkaska |
| data dodania: 2017-04-03 16:40:47 |
| tre¶ć: Jako była klientka "Wariatów" pozwolę sobie dodać kilka słów. Spędziłam z Walerianem podczas ostatnich wakacji ponad tydzień. To był wspaniały czas w towarzystwie niezwykle życzliwego i odpowiedzialnego faceta. Kilka dni spędzili¶my w Chewsuretii. Byłam pełna podziwu dla umiejętno¶ci Waleriana prowadz±cego auto po tych koszmarnych drogach, w±skich, z wybojami, dołami, kamieniami. Jazda z nim była z pewno¶ci± bardzo bezpieczna! Walerian ma swoje wady, my także przeżyli¶my kilka spóĽnień. Ale z drugiej strony odwiedzili¶my miejsca, do których nikt inny by nas nie zawiózł. Walerian nie boi się trudów podróży, żeby tylko pokazać Gruzję tak, aby każdy j± pokochał. Ja pokochałam także Waleriana, przymykaj±c oko na niedoci±gnięcia, a dostrzegaj±c w nim duszę prawdziwego, rasowego Gruzina. Ze swojej strony polecam usługi "Wariatów", pomijaj±c wszystko inne s± oni także konkurencyjni cenowo! Je¶li kto¶ ma obawy wystarczy podczas dogadywania szczegółów zaznaczyć swoje priorytety, nie zmieniać planów, a jestem pewna, że będziecie zachwyceni. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.