Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Azja południowa wizy |
autor komentarza: dj |
data dodania: 2017-04-19 13:49:37 |
treść: Dziękuje wszystkim za informacje i mam jeszcze jedno pytanie logistyczne odnośnie wiz. Ponieważ do Wietnamu i Birmy muszę mieć wizy które mogę wyrobić tylko w ambasadzie w Tajlandii. Wizy te po wyrobieniu są ważne przez ileś miesięcy? Mój plan podróży wygląda tak, że zaczynam w Tajlandii i mam zamiar spędzić w niej 2 miesiące, następnie jadę do Kambodży gdzie na granicy dostanę wizę na miesiąc i w Kambodży zostaję miesiąc, następnie dalej planuje jechać do Wietnamu Laosu Birmy i w nich również spędzić po miesiącu czasu i zastanawia mnie fakt, czy muszę już z gotowymi wizami do Wietnamu i Birmy wyjechać z Tajlandii. Co z terminami ich ważności ponieważ od wyrobienia wizy w Tajlandii np do Birmy miną 3 miesiące. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.