Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pożegnanie z Europą. |
autor komentarza: Tygrrysek |
data dodania: 2017-05-09 18:46:56 |
treść: Widzisz, widac nie do końca wszystko rozumiesz. Domki z bambusa potrafią być tak samo różne jak z cegły. To nie tylko szopy na działce. W linku który podałem wyżej masz oferty domków od 2 do 4 pokojowych. Z bambusa można wybudować dosłownie wszystko. Za 300 tys peso widziałem piętrowe domy z werandą i balkonami. W Indonezji ktoś nawet w dżungli wybudował luksusowy hotel z bambusa. Więc o brak miejsca nie ma co narzekać. A nawet gdyby brakowało miejsca to co za problem wybudować obok drugi? I tak jak mówię niech ci się nie wydaje, że to mieszkania dla biednych. Wnętrze tego domu jest nierzadko lepiej urządzone niż niejeden dom murowany w Polsce. Włączając w to glazure w łazience, kabinę prysznicową i inne wygody. A co do blogów to ja nie będę raczej żadnego zakładał. Ja jestem delikatnie mówiąc z innej bajki. Skromny ze mnie człowiek i nigdy nie mam zamiaru żyć na pokaz ani się chwalić czymkolwiek się tylko przed innymi. Mój plan to zamieszkać w wiosce rodowitych filipińczyków i być po prostu jednym z nich. A to, że dla ciebie to ryzykowna inwestycja budować dom nie na swojej ziemi no cóż. Oceniasz ludzi z drugiego końca świata standardami kultury europejskiej, a to delikatnie mówiąc nie tędy droga. Będzie wszystko dobrze. :) Szczęście po prostu trzeba umieć sobie zorganizować. :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.