Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: 19h w Pekinie - Jak zwiedzić? |
autor komentarza: Tygrrysek |
data dodania: 2017-05-14 00:14:36 |
treść: Droga Baobab-ko. Próbujesz widzę bawić się we wróżkę i zgadywać gdzie byłem, co widziałem i z kim rozmawiałem. Przyznam, że trochę to dziecinne, ale nie będę cię krytykował. Każdy jest kowalem własnego losu i nic mi do tego. Ośmielę się tylko stwierdzić, że prawdopodobnie byłem wiecej razy we Francji i rozmawiałem z większą ilością Francuzów niż pani Baobab-ka posiada palców. Wielu z nich, a wręcz prawie każdy na próbę kontaktu w języku angielskim powtarzał po kilka razy, że on nie zna angielskiego tylko francuski, ale jeśli się tym nie będziemy zrażać tylko bedziemy kontynuować rozmowę po angielsku to w końcu po kilku razach się podda i okaże się, że jednak zna język angielski dość dobrze. Nie jest to tylko moje spostrzeżenie, bo wiele ludzi odwiedzających Francję to potwierdza. Zapewne jak poszukasz na googlach to sama się przekonasz. Nigdy nie szukałem, ale podejrzewam, że rzeczy oczywiste nie trudno na googlach znaleźć. Jedyne co tu się może nie zgadzać to fakt, że od mojej ostatniej wizyty we Francji minęło już kilka dobrych lat. Ale zdziwił bym się jeśli przez kilka lat sytuacja się tak diametralnie zmieniła. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.