Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Wyprawa na południową Syberię |
autor komentarza: Tomektore |
data dodania: 2008-04-08 22:29:35 |
treść: Witajcie, Planuję od końca czerwca/początku lipca 2008 wyprawę na południową Syberie. Na poczatęk przejazd do Irkucka. Najchętniej koleją w wagonach „tubylczych“ trzeciej klasy. Z Irkucka dalej nad jezioro Bajkałskie. Dalszego planu już raczej nie ma, lecz chciałbym jak najdłużej zostać nad Bajkałem. Dysponuję dużą ilością czasu i jestem otwarty na różnego rodzaju propozycje. Przeżycie klimatu, poznanie tamtejszej kultury i natury to główne powody pozdroży. Szukam osób, które mają podobne cele, aby część wyprawy (najlepiej jej początek) przeżyc razem. Dalsze informacje o mnie uzyskacie pod gg: 12074637. Pozdrawiam! Tomek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.