Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Tajlandia- plaza w listopadzie |
autor komentarza: ania71 |
data dodania: 2017-05-17 22:58:04 |
treść: Ja akurat na Ko Chang jechałam od Kambodży ,ale można lądować w Bangkoku i potem busem na samą wyspę bezpośrednio jechać .Czas dojazdu z Bangkoku na Ko Chang około 6 godzin .Bilet kupisz w prawie każdym biurze turystycznym ,ceny nie pamiętam ale była niewielka. Lepiej kupić bilet na całą trasę czyli włącznie z promem bo niektóre biura oferują tylko do Trat a potem samemu trzeba brać taxi do portu i kupować bilety na prom. Nocowałam w hotelu Ko Chang resort&spa ale nie polecam bo hotel do dużego remontu się nadaję a za tą cenę można znaleźć od ręki lepszy hotel. Chociaż plaże i ogród miała piękny:)W listopadzie spokojnie znajdziesz coś fajnego do spania i nawet taniej jak przez rezerwację internetową .Pozdrawiam Ania |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.