Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: nocny pociąg Tibilisi-Batumi |
autor komentarza: Tygrrysek |
data dodania: 2017-05-20 20:09:54 |
treść: >uwaga dotyczyła oczywiście wypowiedzi Tygrryska Tak jak mówiłem nie miałem zamiaru nikogo urazić. Po prostu twierdzę, że to delikatnie nie tędy droga jeśli chodzi o gromadzenie informacji. Jeśli kraj jest mało rozwinięty to wartało by to uszanować, a przyniesie nam to o wiele większe efekty. Idę o zakład, że jeden telefon do kogoś kto pracuje na tej stacji kolejowej przyniósłby 10x więcej informacji od szukania po internecie. Ewentualnie napisanie emaila do osoby tam pracującej, ale nie wiem na jakim stopniu stoi tam używanie internetu w tym kraju. Inne kraje na prawdę czasami pracują na innych zasadach. Na filipinach na przykład rozkład jazdy autobusów to luksus. Wiele autobusów jeździ sobie ot tak, jak im się chce. Ja wiem, że powszechna opinia mówi, że wszystko się znajdzie na internecie, ale niestety nie jest to prawdą o czym się sam osobiście często przekonuję. Coraz częściej na internecie znaleźć można tylko śmieci. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.