Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wyjazd do Maroka wrzesień/pażdziernik |
autor komentarza: usunięty/nieznany |
data dodania: 2008-04-15 23:01:39 |
treść: Ogólnie bezpośrednie są drogie - choć jakiś czas temu z Polski do Agadiru widziałam chyba w czerwcu za 380 zł z przesiadkami. teraz pewnie zdrożały. Cena w Atlas Blue to 5 eur za płatność kartą i tyle trzeba doliczyć, ale zawsze można kupić bilet w kilka osób naraz i płatność będzie dalej 5 eur, więc można między sobą podzielić. Ja proponuję płacić visa electron, bo za tą kartę większość nie pobiera prowizji. I zawsze te kilkadziesiąt zł do przodu ; ] My wylatujemy np. z Poznania do Girony. Potem jedziemy do Barcelonki pozwiedzać i z Barcelony wylatujemy do Marrakeshu. Powrót to ja akurat mam przez Paryż Charles de Gaulle, a potem na Kraków. Ogólnie teraz na wrzesień jest powrót tani tą trasą co ja mam zamiar wracać. To powodzenia w szukaniu ; ] |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.