Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: pytania organizacyjne |
autor komentarza: marta2806 |
data dodania: 2017-07-17 11:43:23 |
treść: Witajcie Podróżnicy! Planuję z koleżanką lecieć do Tajlandii 20 pażdziernika będziemy na miejscu 15 dni, lądujemy w BKK i oczywiście tam zwiedzanie myślę ok 4 dni w tym jedna wycieczka do Ayutthaya plus może wodospady Erawan. Zastanawiamy się też nad pojechaniem do Chiang Mai a pozostałe dni spędzić na plaży i tutaj rodzi się najwięcej pytań: czy pojechać/polecieć na południe Tajlandii, chociaż nie wiem jak z pogodą w tamtym rejonie oraz jak to jest z bagażem nadawanym u przewoźników takich jak, np airAsia, ktoś ma jakieś doświadczenia? Bilety lotnicze trzeba kupować wcześniej, czy nie ma aż tak dużej różnicy w cenie? A może jednak lepszym pomysłem jest zostać na wyspach w okolicach BKK czy ktoś był takim terminie i wie jaka pogoda? Jak cenowo wyglądają wyspy na południu (bardziej spokojne jak koh lanta) a jak na północy? Tutaj mam największy problem z zaplanowaniem budżetu, nocleg, jedzenie, ewentualne wycieczki, choć głownie ceny jedzenia, czy dużo drożej jest niż na lądzie? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.