Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Korki na granicy |
| autor komentarza: obserwer99 |
| data dodania: 2017-07-25 08:59:08 |
| treść: >>Nie wiem, na kiedy potrzebna Ci ta informacja. Będę tamtędy jechała 29 lipca. > >Za 2 dni. Myślałem, że da znać też ktoś kto właśnie wracał z Włoch. Informacje po przyjeździe. Jadąc w sobotę w dn. 08.07.17 do Włoch nie było żadnych korków. Jadąc przez Wiedeń był tylko zwolniony ruch ale nie stałem w korku. Jadąc z powrotem w dn. 22.07.17 straciłem ok. 1h w korku na odcinku od Wenecji do Udine (przez remonty/zwężenia na autostradzie), na bramkach autostradowych przed granicą z Austrią ok. 15 minut oraz jadąc przez Wiedeń w korku też ok. 15 min. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.