Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Przekroczenie granicy w Ban Phu Nam Ron |
autor komentarza: bynio |
data dodania: 2017-07-26 01:20:54 |
treść: W Birmie byliśmy 3 tygodnie. To był mój drugi wyjazd do tego kraju, pierwszy raz byłem 10 lat temu, więc trasę ułożyłem tak, aby za dużo nie powtarzać. Rangun, Kalaw, trek do Inle plus Indein Village, rano wolne wieczorem Festiwal Balonów, Kakku Pagodas w ciągu dnia wieczorem Festiwal Balonów, Bagan, Myauk U, Chin Villages, Rangun, Golden Rock, Hpa An i okolice, Mawlamyine, Dawei. a właściwie Maungmagan Beach. I powrót do Bangkoku i na 2 dzień do Polski. Wizy mieliśmy z Berlina więc od razu lecieliśmy z lotniska w Bangkoku do Rangunu. Pozdrawiam Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.