Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pięciogwiazdkowa ściema Itaki |
autor komentarza: el_gato |
data dodania: 2017-07-29 22:43:35 |
treść: No smutne... W Polsce trzeba być zadowolonym, jeżeli 70% warunków z oferty jest spełnionych. Osobiście polecałbym wykupienie wycieczki z niemieckiego biura z wylotem z Berlina. Sam byłem świadkiem, jak turyści z Alfa Star którzy w Egipcie wykupili hotel 3*, zostali wysadzeni na placu budowy, na którym pracowały buldożery... A morza nie było widać nawet na horyzoncie. >Najbardziej zastanawia mnie właśnie to, że tak powszechnie akceptowalne sa praktyki >biur podróży. Owszem, mogłem sam zorganizować sobie wyjazd, ale zawierając umowę z >biurem nie mogę oczekiwać, że zapewnią mi to, co mają w ofercie? Co w takim razie z >osobami, które nie mają internetu, nie czytają opinii o hotelach, po prostu chcą >zapłacić i oczekiwać uczciwej usługi? Starszymi, oszczędzającymi na wakacji i >oszukanymi w bezczelny sposób? Możecie mi wierzyć, że następny wyjazd ogarnę sobie >sam, ale na przykład moi rodzice mogą już nie sprostać takiemu zadaniu. Płacąc za >wakacje będą wierzyć, że dostaną to, co zapisano w ofercie. Smutne to trochę... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.