Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: CO TU SIĘ DZIEJE??? GALERIA ZDJĘĆ |
autor komentarza: arica |
data dodania: 2008-04-17 18:44:01 |
treść: Hm.. Do spolecznosci globtroter.pl zapisalam sie tez jakies 3 lata temu i w miedzy czasie tematy oceniania i komentowania zdjec byly juz poruszane pare razy.. Chyba nie ma zlotego srodka jak ta kwestie rozwiazac, bo zawsze znajda sie jakies 'klony' chcace co miesiac stac na podium lub conajmniej w top 10 uzytkownikow, zeby zgarnac jakas nagrode... No coz, jest to mocno zenujace, ale nawet jesli wypedzimy jedne klony, to za chwile pojawia sie nowe :) Ja swoje zdjecia robie dla siebie, zeby miec pamiatke z wyjazdow, miec co wspominac i .. miec ladna tapete na monitorze, ktora w momentach nerwowki sprowadzi mnie spowrotem na wakacje :) To jak je tutaj ktos oceni nie jest dla mnie zadna wazna czy wymierna informacja wlasnie z powodu tego o czym pisala Izabela i pare innych osob.. O wiele cenniejsze sa dla mnie komentarze, nie wazne czy pozytywne czy negatywne. One przynajmniej cos wnosza do mojego pozniejszego amatorskiego fotografowania. Moze najlepszym sposobem byloby zlikwidowania opcji oceniania zdjec? Niech ocenia je admin albo ktos, kto sie na tym fachowo zna i jest osoba postronna :) Pozdrawiam :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.