Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Gdzie można autem bez 4x4?
autor komentarza: E_W_A
data dodania: 2017-08-27 20:03:18
treść:
Dziękuję za odpowiedzi.
Ja już zasadniczo wszystko mam zaplanowane, mam zarezerwowane auto (najmniejsze możliwe, Toyota Aygo albo coś tego pokroju) i noclegi i z grubsza trasę.
To o drogach F wiem i w żaden interior nie zamierzam się zapuszczać:) Ale zastanawiałam się bardziej nad tym, czy na przykład jak odbiję kawałek od szosy okólnej, to czy nie natknę się nagle na drogę szutrową, którą okaże się że jechać nie mogę.
Myślę np. o trasie wokół Myvatn albo żeby dojechać pod Kraflę, potem tam w rejonie Hvitserkur i Hvammastangi, i jeszcze na tym kawałku od szosy 1 w stronę Stykkisholmur (np. taka trasa nr 586).
Czy konkretnie te rewiry dla konkretnie takiej kategorii aut z wypożyczalni byłyby dostępne?
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl