Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: TICKETS.PL |
autor komentarza: [fb] Dariusz Piotrak |
data dodania: 2017-09-04 14:41:52 |
treść: Masakra, TICKETS.PL to strona która próbuje naciągać klienta! Zapłaciłem za rezerwację biletów z JFK do Denver, ale dostałem informację, że rezerwacja nie jest potwierdzona, ale że w ciągu 3 godzin zostanie wystawiony bilet. Kolejnego dnia nadal nie było potwierdzenia - dzwoniąc na infolinię dowiedziałem się, że muszę zrobić dopłatę kilkuset złotych! Po kilkunastu minutach kłótni dostałem jednak bilet z potwierdzeniem w oryginalnej cenie!!! Firma chciała wyłudzić dodatkowe pieniądze! To są zwykli oszuści. Jednym z powodów skorzystania z tej agencji była możliwość otrzymania faktury na Polską firmę - ale okazało się, że pomimo wypełnienia informacji na stronie i wyboru zakupu firmowego, nie dostanę faktury gdyż opłata poszła bezpośrednio do linii lotniczych... Ech, unikać - ta firma powinna przestać istnieć... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.