Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: oceny na forum fotograficznym |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2008-04-20 23:44:07 |
treść: Ok., ja też zajmuję się fotografią zawodowo, nie podróżnicza i nie w prasie – to jest tylko moim hobby, ale mam pojęcie o fotografii. Od 10 lat współpracuję z zawodowymi fotografikami, poza tym skończyłam studia architektoniczne, więc o kompozycji i kreacji coś wiem. Nie ja sobie wystawiłam oceny za moje najlepsze zdjęcia i nie wszystkie najwyżej ocenione, są moim zdaniem dobre. To jest portal podróżniczy, nie prasa i ludzie tu wymieniają się wspomnieniami i doświadczeniami ze swoich podróży, nie jest portal typu NG, na najlepsze artystycznie, technicznie i kompozycyjnie zdjęcie czy reportaż. Ludzie, którzy to oglądają, jak ja, często zachwycają się miejscami, których sami być może nie będą mieli okazji nigdy zobaczyć. „Żalę się” na 1 osobę, która zaniża oceny innym użytkownikom (NIE CHODZIŁO MI O MNIE- jeśli się dobrze wczytałeś w mój post i przykro mi, że wytykasz mi poziom moich prac jako nadający się „do kosza”, dobrze, ze inni widzą w nich jakąś wartość). Moją „kroplę goryczy” przelała jej ocena za zdjęcie jednej z autorek tych najlepszych zdjęć właśnie, a wcześniej widziałam podobne sytuacje z jej udziałem przy innych pracach. Nie tylko mnie ona drażni – opinie innych użytkowników na jej profilu mówią o tym wyraźnie. Jak napisałam przed chwilą uważam, ze administrator mógłby wprowadzić taki wymóg, że aby użytkownik mógł komentować inne prace, powinien przedstawić minimum 20 swoich – aby każdy wiedział, jaki AUTORYTET wystawił mu ocenę - taki mam postulat do administratora. Bo czyjaś krytyczna aktywność może zniechęcić do prezentacji innych użytkowników, a uważam, ze to byłoby nie fajne. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.