Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Uwaga Kennedy safari |
| autor komentarza: notebooker |
| data dodania: 2017-10-09 23:09:20 |
| treść: Witam serdecznie, pod koniec sierpnia wybraliśmy się z rodziną (2 os. dorosłe + 2 dzieci) na wakacje do Kenii. Hotel Diani Beach - z czystym sumieniem mogę polecić za te pieniądze. Przed moim wyjazdem skontaktowałem się z Kennedy'm Mutua: HEAD OFFICE IN KENYA, CONTACT, KENNEDY M. WAMBUA, P.O BOX-5648 DIANI BEACH UKUNDA-KENYA Email: kav2006kae@yahoo.com Mobile NO +254 735618654 NO +254 700331201 Mailowo dogadaliśmy szczegóły naszego 3-dniowego safari (Tsavo East + Amboseli). Przy okazji kupiliśmy również wycieczkę na Wasini. Całość wyniosła nas 1500USD. Ceny u rezydenta zdecydowanie wyższe oraz sprzedają tylko standardowe wycieczki. Kennedy może dopasować się do Waszych oczekiwań i sugestii. Safari bardzo udane, widzieliśmy ogromną ilość zwierząt i nocowaliśmy w fajnych hotelach. Dystans z Amboseli do hotelu to ok. 550km (nie zawsze po asfalcie) - męczący ale wiedzieliśmy na co się piszemy - chcieliśmy zobaczyć szczyt Kilimandżaro. Parki zupełnie inne: Tsavo suche i rozległe, Amboseli zielone i zdecydowanie mniejsze. Kennedy bardzo starał się, by wycieczka nam się udała i tak było. Moja uwaga do wycieczki na Wasini - zdecydowanie za krótkie snurkowanie w stosunku np: do długiego lunchu (ten element organizatorzy mogliby poprawić). Kennedy nie miał wpływu na plan wycieczki na Wasini, gdyż tylko nas tam podrzucił i opłacił bilety wstępu. Płynie się z zupełnie inną ekipą i to oni decydują o przebiegu rejsu. Jeszcze raz powtarzam to co już było wielokrotnie napisane w tym wątku. Sprawdźcie gdzie i jakiego Kennedy'ego zamawiacie wycieczkę. Właściwy adres strony www to: http://www.kennedy-safaris.com |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.