Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: soliści.pl |
autor komentarza: Piotr-Krk |
data dodania: 2017-11-02 09:54:42 |
treść: Pawel.p: >Napisałeś piękne wypracowanie z tysiącem "argumentów" na podstawie niezweryfikowanej i wrednej opinii dwóch ludków. Emocje narastają :-/ Nie używałem "tysiąca" argumentów. Nie odnosiłem się do tego, czy zarzuty Anabasis i Luizy są prawdziwe. Wypowiedziałem się jedynie do rzeczowości argumentów. Paweł.p: >Tak samo każdy może opluć Twoje opodatkowane "parawyprawy" i to będzie miało taką samą wartość jak "argumenty" założyciela tego wątku. Znów bez sensu. Nie prowadzę ani działalności turystycznej ani paraturystycznej. W związku z tym nie istnieją moje opodatkowane parawyprawy. Paweł.p: >Z mojej strony to już końcowa puenta żeby nie przedłużać tych bzdetów: jak na wejściu są gówniane dane, to efekt działania programu da gówniane efekty. Są jeszcze kiepscy informatycy. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.