Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Chiny: Pekin - Hong Kong |
autor komentarza: marteczka |
data dodania: 2008-04-24 21:19:24 |
treść: czesc ja wrocilam 2 dni temu z Chin, bylam tam przez 7 tyg, chodz to dosyc sporo czasu to niestety nie udalo mi sie zobaczyc wszytskiego co zaplanowalam... co do ostatniej wypowiedzi to zgadzam sie ze Yunnan jest niesamowity, na pewno bym tam wrocila, choc mielismy kilka niemilych sytuacji to i tak polecam... oczywiscie w zaleznosci co kogo interesuje, ale na mnie zrobil ogromne wrazenie widok dzikich sloni(pewnie dlatego , ze kocham zwierzeta)... Lijiang niesamowite, choc bylismy rowniez w pobliskim starym miasteczku(niestety nie pamietam nazwy) duzo bardziej mi sie podobalo... moja trasa to Pekin, Dalian , Szanghai, Suzhou, Hangzhou, Luoyang, Xian, Chengdu, Dujiangyan, Leshan, Jiuzhaigou,Dali, Lijiang, Kunming, Xishuangbannaa na koniec wypoczynek na Hannan w Sanya i powrot do Daljan co do kosztow noclegu to sa zroznicowane w zaleznosci od miejsca, mozna znalez juz za 5, 6 euro jak i kolo15(oczywiscie za dwo osobowy) pociagi, polecam sprobowaniatych tanszych, faktycznie mozna poobserwowac Chinczykow, choc nie wszystko jest przyjemne dla oka, np jak dziewczyna czysci paznokciem uszy chlopakow... na pewno zaopatrz sie w srodki na broblemy zolodkowe, ja na szczescie dlugo nie mialam problemow, ale i mnie dopadlo jezeli masz chorobe lokomocyjna, opaska na reke niezbeda, ja bym bez niej nie dala rade, choc i tak raz sie pozadnie rozchorowalam ... wiele by tu mozna bylo pisac, jezeli masz jakies pytania to najlepiej napisz meila na marta_kz@wp.pl, a jeszce lepiej jak mnie znajdziesz na skypie, zazwyczaj wieczorem jestem dostepna... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.