Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Sprawdzony organizator safari - KENIA |
autor komentarza: tychytravel |
data dodania: 2017-11-30 18:25:14 |
treść: Witam. Pierwszy raz byłem w Kenii w 2010 r (z Itaką) Safari było tam organizowane przez miejscową firmę Pollmans (polecam). Wrażenia z wyjazdu były tak wspaniałe że mógłbym go powtarzać w nieskończoność :-) Wyjazd do Kenii miałem okazję powtórzyć w październiku 2017 r (z TUI) Po wcześniejszym przeczytaniu opinii na forum zdecydowałem się na safari organizowane przez panią Dominikę P i Franco (nie polecam). Choć jak się okazało na miejscu TUI robi to taniej i lepiej we współpracy z porządną firmą Pollmans. No ale u Franco była już wpłacona zaliczka i podpisana umowa :-( Wrażenia są takie że do Kenii nie chcę już nigdy wracać . Dla tych , którzy nie mają porównania pewnie nie ma znaczenia kto ich zabierze na safari czy zwiedzanie Mombasy . Ja takie porównanie mam ( safari i Mombasa ) i powiem Wam że warto stracić nawet tą zaliczkę żeby zmienić organizatora. Paweł |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.