Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Pomóżcie rada. Jukatan. |
| autor komentarza: Fingertom |
| data dodania: 2017-12-15 04:22:16 |
| treść: >Witam Wszystkich. > >Na przelomie roku 17/18 bede w Cancum. 14 dni >mam tam wynajety samochod, chce zobaczyc jak najwiecej jak najtanszym kosztem, plaze >raczej mniej mnie interesuja. Musze sie przyznac ze w planie mam spac w samochodzie. > >bede wdzieczny za cenne rady i wskazowki, > >chcialbym rowniez odwiedzic BELIZE I GWATEMALE, autobusem bo autem sie nie da. > >czy ktos mi rozjasni, przyblizy, pojecia z przewodnika? bo troche malo tam pisza, > > >1, wynajmujac samochod wyposarz sie w laske na kierownice, >2. przy granicy z gwatemala zachowaj szczegolna ostroznosc. rozboje , porwania dla >okupu? A RADY PORADY PRZESTROGI na e,mail Fingertom@wp.pl osobom ktore niebyly w Mexico dziekuje. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.