Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: poszukiwani podróżnicy |
autor komentarza: aleksandraegx |
data dodania: 2008-04-30 21:52:34 |
treść: Hej Wszystkim! Ja podobnie jak Mike30 planuję wyjazd ciut wcześniej, np. w połowie sierpnia. Urlopu mam na jakieś 2 tygodnie. Planowałam zacząć od Kalifornii, skończyć na Wschodzie. Wstępnie myślałam o takiej trasie: (auto, np. minivan na więcej osób) LA - San Francisco - Yosemite NP - Las Vegas - Zion NP - Bryce Canyon NP - Grand Canyon NP - Las Vegas -> (samolot) Washington - (znów auto) Niagara Falls - NY -> home. Trochę chyba za dużo jak na 14 dni. Floryda zdecydowanie na nastepny raz :-). Teraz ważne jest obliczenie potrzebnego czasu i budżetu. Czy wstępnie ktoś jest chętny ?? Pozdr., Ola |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.