Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: warto podrózować:) |
autor komentarza: Amaranta |
data dodania: 2008-05-04 00:41:23 |
treść: Dla mnie każda podróż to odreagowanie stresu i "naładowanie baterii". Do tej pory nie miałam na tyle szczęścia i nie poznałam ludzi, z którymi mogłabym pojechać na wyprawę, ale myślę, że jeszcze zdążę. Nie jestem tak odważna, żeby podróżować sama więc zostaje mi korzystanie ze zorganizowanych wycieczek, za które dosyć dużo się przepłaca. Na takich wyjazdach przeszkadza mi to, że często znajdzie się jakaś grupka "narzekaczy" dosłownie na wszystko. Podróż daje mi radość, pozbycie się (chociaż chwilowe) stresu i chęć do dalszego działania, żeby znowu móc gdzieś pojechać i coś zobaczyć. Jest tyle ciekawych i pięknych miejsc. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.