Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: SZALONY MEKSYK - szukam porady... i chętnych! |
| autor komentarza: Sanvean |
| data dodania: 2018-02-08 12:09:54 |
| treść: >Ale np nie bylismy w cenotach Jak można nie być cenocie? Przecież tego jest tam zatrzęsienie :) >A jak wygladaja ceny biletow? Kto jedzie? Kiedy wylot/powrót? :-) Póki co tylko ja z żoną. Alka się zastanawia. Tylko jeśli ona sama się dołączy, to finansowo niewiele zyska (pozostaje tylko aspekt towarzyski), bo np pokoje w hotelach są dwuosobowe. A tak mogłaby wynajmować razem z Tobą, więc miałybyście koszt po połowie. Lecimy czarterem z Rainbow w piątek 23.02. Wracamy 12.03 Cancun - Frankfurt i po ponad 4 godz przerwie lot do Warszawy. Trasa - tak w największym skrócie, bez wymieniania zabytków, po samych miejscowościach gdzie planujemy noclegi Isla de Mujeres Valladolid Merida Ciudad del Carmen Palenque Xpuhil Bacalar lub Chetumal i kóńcówki jeszcze nie mam zaplanowanej szczegółowo, ale gdzieś na Riviera Maja (może Tulum, może Playa del Carmen) i ostatnie dni takie już zupełnie na luzie głównie na plaży. W związku z tym, że póki co nikt się nie dołączył, to całą wyprawę szykujemy pod siebie. Mamy już zarezerwowany samochód (dosyć duży, na 4 osoby powinien się nadać, ale jakby co to mam jeszcze możliwość rezygnacji) i noclegi do połowy trasy, czyli do Palenque, bo zastanawiamy się nad opcją wykupienia tam wycieczki do Bonampak i Yaxchilán (przeprawy łodzią i transport przez las Lakandonów - samodzielnie ciężko, choć też się da, ale generalnie te tereny są trudniej dostępne) Gdybyście się zdecydowały, to mogę dokładnie opisać co i kiedy, bo plany mamy już w 90% gotowe. Póki co jeszcze jest możliwość zmiany końcówki, bo to tylko plany w głowie i na mapie. Początek już mamy rezerwacje, więc byłoby trudniej. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.