Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Czy warto wybrać się na Seszele? |
| autor komentarza: marmiz |
| data dodania: 2018-02-20 14:41:13 |
| treść: Cześć, ja spędziłam pod koniec roku parę dni na Seszelach i na pewno jest tam pięknie. Ale trzeba się przygotować na szok cenowy, po prostu jest drogo a ludzie traktują cię jak bankomat. Jeśli lubisz chodzić i odkrywać dzikie miejsca to ci się spodoba. Do tych pięknych plaż z folderów trzeba się nachodzić i ich trochę poszukać. Zdecydowanie polecam wyspę La Digue tam są najpiękniejsze plaże i mniej turystów. Warto też wybrać się na wycieczkę na Curieuse Island wyspę żółwi oraz Cousin Island wyspę ptaków. Zapraszam do obejrzenia mojej galerii zdjęć z Seszeli. Może pomoże w podjęciu decyzji :) http://misstourist.pl/fotografia/ Jeśli zależy ci tylko na plażowaniu, to lepiej wybrać inne miejsce np. Tajlandię. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie Seszeli to chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam Monika |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.