Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Maroko - kilka pytań |
| autor komentarza: Hubercik |
| data dodania: 2018-02-27 21:31:19 |
| treść: Dobrze przeczytałem, a Ty źle zrozumiałeś mój wpis. Ironia kolego. Nie pisz mi per "czyli tej pustyni na której się znajdziesz" bo tego nie wiesz i się nie dowiesz. Byłeś w Imlil i wiesz, że można kupić? Widziałeś gdzieś indziej? To napisz gdzie, a nie walisz jakimiś ogólnikami. Z tego co się orientuję było z takim gazem ciężko. Nie potrzebuję Twoich domysłów i nie interesują mnie Twoje przygody na Uralu i inne przechwałki. Tisze jediesz dalsze budiesz jak mawiają na wschodzie. Pytam o konkrety :) Ale Tobie to już podziękuję za "pomoc". |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.