Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] o galerii zdjęc |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2008-05-11 18:42:32 |
treść: Tam gdzie są oceny tam zawsze w grę będą wchodziły emocje i rywalizacja... i to towarzyszy nam od przedszkola :). Wiadomo, że jeśli kogoś lubię lub przynajmniej szanuję to zawsze będę skłaniać się do postawienia oceny wyższej - nawet podświadomie. Zresztą zobaczcie co się dzieje jeśli pierwsza ocena jest niska... wtedy wiele osób automatycznie "dostawia" czasem niespecjalnie przyglądając się zdjęciu - tak jesteśmy skonstruowani, że lubimy jeśli nasze oceny są potwierdzane przez innych. Kwestia uczciwości jest tu jednak istotna, bo nawet jeśli zdjęcia są bardzo dobre to świadomość, że osoba je wystawiająca z etyką i uczciwością ma problemy preszkadza mi cieszyć się ich pięknem. Galeria to tylko część Globtrotera... i raczej nie najważniejsza aczkolwiek daje jakieś sygnały kim jest użytkownik. Dla mnie to ważne, bo za pośrednictwem G. zamierzam dobierać sobie "towarzyszy" podróży na czas kiedy moja stała ekipa będzie miała inne plany, bądż z różnych względów wspólny wyjazd nie będzie możliwy. Moje wjazdy są nisko budżetowe i warunki są spartańskie, więc jeśli się decyduję na spędzenie kilkunastu lub kilkudziesięciu dni w czyimś towarzystwie, to chciałabym by byli to ludzie mający poczucie humoru, samodzielni, nieupierdliwi i zdecydowanie UCZCIWI, bo chcę się skupić na sprawdzaniu się w nowych, często ciężkich sytuacjach i poznawaniu świata, a nie na naprawianiu ludzkich charakterów :). Ktoś kto kręci, wciąż ściemnia i po prostu oszukuje w drobnych sprawach napewno da ciała w sytuacjach stresowych. Patrząc na ludzi, którzy tu się udzielają i czytając komentarze dobrze wiem, z kim bym chciała, a zkim absolutnie nie... znależć się np. w górach przy niesprzyjającej pogodzie. Pozdrawiam - szczególnie tych, których cenię i lubię (a jest ich zdecydowanie więcej niż administratorów klonów :D |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.