Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] o galerii zdjęc |
autor komentarza: Bo1 |
data dodania: 2008-05-12 00:44:29 |
treść: myślę że to może być trudne - jestem w stanie określić ogólne wrażenie, nie podejmuję się oceniania pod względem technicznym, bo jestem laikiem, który na wyprawy nawet nie zawsze zabiera aparat. Myślę, że w celu ograniczenia ujemnych skutków działania klonów można by było rozważyć opcję wprowadzenia ceny 4.5. Nam pozwoliłoby to też rozdzielić zdjęcia bardzo dobre od rewelacyjnych. Chciałabym też wyrazić sprzeciw przeciwko zbanowaniu Anit_a (o ile chodziło o wystawianie niskich ocen, bo nie jestem pewna za co tego bana dostała). Uważam, że kara jest i za surowa i niesprawiedliwa, bo nawet jeśli bywała irytująca (sama coś wiem o tym) i budziła emocje to w tym wszystkim i tak była zdecydowanie bardziej uczciwa niż bezkarnie działający administratorzy klonów lub osoby posiłkujące się rodziną i znajomymi. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.