Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: UWAŻAJCIE NA ITAKĘ!!! |
| autor komentarza: Taki na miarę |
| data dodania: 2018-07-01 13:19:41 |
| treść: Witam. Zawsze trzeba wszystko dokładnie sprawdzić co jest w umowie, zapytać o każdą niejasność przed podpisaniem. Ale pomimo tego i tak może się przytrafić nie z naszej winy niemiła niespodzianka. Tak to już jest. Dlatego ten portal jest świetnym miejscem na krytykę biur, na ostrzeżenia, które trzeba brać pod uwagę, jeżeli są w dużej ilości zgodne. Ja należę do osób bardzo ostrożnych, dociekliwych i staranie analizujących wszelkie umowy, W tamtym roku kupiłem imprezę w Itace. Miały to być wczasy na Kofru w 4 gwiazdkowym hotelu, inclusive w lipcu 2017! Umowa została podpisana na początku czerwca 2017. Gdy tymczasem gdzieś po 2 tyg od podpisania Itaka wysłała smsem wiadomość że nasz hotel jest hotelem, w kompleksie hotelowym i posiłki będą się odbywać w innych hotelu i to hotelu 3 gwiazdkowym!!!! Trochę od razu poczytałem o tym kompleksie i o tym hotelu posiłkowym. Na drugi dzień została złożona poważna reklamacja do centrali Itaki i że wycofujemy się z umowy z winy biura. Jednak Itaka p[o kilku dniach zaproponowała nam w zamian w tej samej cenie wczasy na Rodos. Zgodziliśmy się na tę propozycję. Na Rodos było wyśmienicie!! Bez żadnego zarzutu do hotelu- Marianna Palace w Kolympi. Zastrzeżenia mogłem mieć do rezydentki która na siłę naciągała na wycieczki, strasząc że po Rodos autem jest strach samemu jeździć bo tamtejsi kierowcy w ogóle si,e nie stosują do przepisów!! KOMPLETNA BZDURA!! Wypożyczyłem autko Citoren C3 a jazda nim była jak miód!! Objechałem w dzień prawie całą wyspę. Wróciłem radosny do Polski z masą zdjęć. Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.