Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Kto jest autorem zdjęcia?
autor komentarza: marianna_p
data dodania: 2008-05-12 19:26:48
treść:
Bo 1- anet została zbanowana za cytuję "szczucie" jak ją podsumował Admin na jej profilu. Nie za ocenianie. Ale moim zdaniem jej oceny często były nieuzasadnione i dawała często przegięte komentarze przy zdjęciach, nacechowane pogardą wobec ocenianego.
Maggi 5555- nikt się nie ustosunkował do jej pytania..? moim zdaniem to było pytanie-chwyt poniżej pasa- to nie było pytanie, tylko sugestia, że madox nie jest autorem zdjęć, które prezentuje. Ja nie miałam ochoty brać udziału w dyskusji na takim poziomie. Przecież w tym pytaniu wylewa się jad z anet! Jak można sugerować, że ktoś z boku ustala co będzie na zdjęciu i ustawia kadr??? Kadr ustala ten kto naciska spust! Ile razy dawałam przechodniom aparat, aby mi zrobili zdjęcie na jakimś tam tle, i nawet ustaliłam ogniskową i tak NIGDY nie dostałam zdjęcia takiego o jakie mi chodziło. Albo za daleko odeszli, albo źle skomponowali mnie względem otoczenia , albo nie poczekali aż ktoś tam zniknie z kadru, zrobili za nisko lub za wysoko itp.
A ustawienia aparatu?- ja korzystam z programu w moim aparacie i też nie ustawiam przysłon, więc na jedno wychodzi, czy ktoś dobrałby mi przesłonę, czy robi to aparat i co? może należy stwierdzić, ze nie jestem autorką swoich zdjęć? NIGDY nie zgodziłabym się z takim stwierdzeniem, fotografuje to co JA WIDZĘ, co sama ZAUWAŻYŁAM i w sposób całkowicie INDYWIDUALNY. W tym samym miejscu ktoś inny widzi to samo inaczej. Sugestie anet były poniżej krytyki jak dla mnie. Porównywanie madox do niewidomej, którą ktoś kieruje… to brak szacunku ze strony anet i jakaś jej prywatna wojna z madox. Nie wiem czy i ile kont miała madox, ale pokazywała super zdjęcia i szkoda, że już ich nie możemy oglądać.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl