Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Filipiny z dzieckiem |
| autor komentarza: lester13 |
| data dodania: 2018-08-05 23:23:09 |
| treść: >Podróżowanie po Filipinach niczym się nie różni od podróżowania po Tajlandii, no >chyba, że się uprzemy i stwierdzimy, że Filipiny to w przeważającej większości wyspy, >a Tajlandia jakby mniej. Na Luzonie wpadłam w absolutny zachwyt trekingiem do krateru >wulkanu Pinatubo. >Na Palawanie: plaże El Nido są bardzo wysoko oceniane z powodu ich urody, a na Boholu >ludzi jest tyle samo co w innych atrakcyjnych miejscach. Więc moim zdaniem to nie >jest tak całkiem oczywiste i jednoznaczne. A skoro już będziecie na Luzonie to może >jednak warto upewnić się czy nie chcecie zobaczyć co wyspa oferuje, a trochę atrakcji >tam jest. no to powiem Ci, że mi rozjaśniłaś ;) Pamiętaj proszę że lecimy z synem 7 lat, więc trekingi raczej odpadają, Tak jak pisałem, ładna baza + okoliczne wyspy, kajaczki, snurkowanie wszystko na lighcie i najważniejsze żeby było coś do zjedzenia bo jak tak czytam to różnie z tym jedzeniem na Filipinach... ( chodzi o dziecko, ja dobrze wyglądam i mogę nie jeść spokojnie dwa tygodnie ;) ) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.