Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Görlitz - Frankfurt przejazd DB 17 lipca SZUKAM CHĘTNYCH |
autor komentarza: Mroova |
data dodania: 2005-06-13 13:53:45 |
treść: Witam. Tak jak napisałem w temacie - szukam chętnych do przejazdu do Frankfurtu nad Menem 17 lipca (niedziela) na bilecie Wochenende niemiecką Bahną. Jadę z dziewczyną, więc są jeszcze 3 wolne miejsca. Bilet kosztuje 32 Euro więc koszt w zależności od ilości osób wyniesie od około 6 do 10 Euro za całą trasę, myślę że to dobra oferta. Poniżej podaję szczegóły przejazdu, być może komuś pasuje nie sam Frankfurt, lecz któreś z miast po drodze - wtedy też możemy się dogadać. Szczegóły: Görlitz 09:05 Dresden 10:41 Dresden 11:04 Zwickau 12:50 Zwickau 13:06 Hof 14:15 Hof 14:35 Würzburg 17:20 Würzburg 17:34 Frankfurt 19:24 Pozdrawiam, Mroova --------------------------- Moje dane kontaktowe: email: mruwa@konto.pl GG: 703348 tel. 602193029 |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.