Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Z Nepalu do Indii |
| autor komentarza: Koziol |
| data dodania: 2018-10-03 15:33:55 |
| treść: >Koziol, >ponieważ zostało zasiane silne ziarno niepewności powinieneś zweryfikować moją >informację. Jak to zrobić? Zapytaj na innych forach podróżniczych, najlepiej na thorn >tree bo to największe forum, albo na naszych krajowych: Travelbit lub Fly4free. >Możesz też zadzwonić (albo napisać maila) do Ukrainian Airlines. Jaszon, dzięki za pomoc jeszcze raz. Informacje w jakimś stopniu zweryfikowane, udało mi się dodzwonić na lotnisko w Delhi i w jednej z kilku rozmów pomiędzy odsyłaniem od jednego do drugiego numeru dostałem potwierdzenie że nie potrzebuje wizy. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.