Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: [GlobAdmin] o galerii zdjęc |
autor komentarza: marianna_p |
data dodania: 2008-05-22 02:30:11 |
treść: Co do ocen- to po komentarzu Remika nasunęły mi się nowe pomysły, które wrzucam niezobowiązująco: 1- może faktycznie zlikwidować oceny, a ujawnić „ulubione” każdego z nas i wg tego wybierać top, itd.??? albo za dodanie do ulubionych niech będą jakieś extra punkty dla autora- bo to jak szóstka! 2- zlikwidować oceny, a zostawić komentarze – komentarz może być pozytywny, negatywny i neutralny, czyli przy komentarzu dodajemy niby ocenę jedną z trzech (strzałka w górę i pozytywny komentarz, strzałka w dół i negatywny komentarz, zero i komentarz neutralny, nie oceniający, np. zapytanie, uwaga itp.) jeśli zdjęcie nas nie zaintryguje, to nic nie piszemy , jak jest super i chcemy coś powiedzieć dodajemy plusowy komentarz, jest fatalnie dajemy komentarz z minusem itd. 3- ad. rozwiązań technicznych portalu – tu można by się wzorować na www.filmweb.pl (o ile prawa nie są zastrzeżone) – tam można obejrzeć ulubione filmy użytkownika, a także jest podgląd ocen o którym pisze kasy1 na początku tego wątku. Poza tym widać zalogowanych innych użytkowników – więc można sobie podyskutować „na żywo”. 4 - mogło by być na każdym profilu obok 10 najwyżej ocenionych zdjęć-własne top 10 zdjęć! chętnie wyróżniłabym swoje niedocenione-ulubione zdjęcia, aby inni mogli lepiej zrozumieć moje preferencje. Sama nie wiem, chyba złotego środka – czyli rozwiązania dobrego pod każdym względem nie da się znaleźć, zawsze będzie coś nie grało, ale moze cos z tego wykorzystacie? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.