Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Problem z biletami lotniczymi na stronie KAYAK |
| autor komentarza: Kajnis |
| data dodania: 2019-02-01 12:31:42 |
| treść: Witam! Nigdy jeszcze nie leciałam samolotem, więc siłą rzeczy nigdy też nie kupowałam biletów lotniczych. Stad też moje pytania odnośnie kupowania biletu lotniczego przez stronę Kayak. Po pierwsze, czy ktoś to z was już robił i czy jest to bezpieczna strona? Po drugie, za każdym razem jak pokazuje mi się cena biletu jedna z ikonek w prawym górnym rogu informuje, że cena nie zawiera bagażu podręcznego. Do tej pory myślałam, że bagaż podręczny był nieodłaczną częścią ceny biletu. No bo jak nie lecieć bez jakichkilwiek rzeczy, w samej kurtce i szaliku? Czy ktoś może mi powiedzieć, czy ten bagaż podręczny można później dokupić? Muszę lecieć m na dzień, dwa do Londynu, dosłownie w tę i z powrotem, i mam zamiar wziać zwykłą damską torbę, taką dużą typu worek, gdzie mi się zmieści wszystko czego potrzebuję na tak krótki wyjazd. Czy taka torba wejdzie pod kategorię bagaż podręczny? Bardzo proszę o pomoc i o wszelkie rady! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.