Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Problem z biletami lotniczymi na stronie KAYAK |
| autor komentarza: Edgarek |
| data dodania: 2019-02-02 15:07:55 |
| treść: >Nie wiesz jakie są moje priorytety i na czym mi głównie zależy, czyli na różnych >czynnikach, które mają wpływ na cenę biletu i które muszą wziąść pod uwagę w trakcie >szukania połaczenia.No i się nigdy nie dowiesz i będziesz tak żył w słodkiej >ignorancji do końca swoich dni. Aż ci zazdroszę. Podobna tacy ludzie mają >najszczęśliwsze życie. >Odzywsz się nie ponieważ chcesz pomóc, tylko twoje ego podnosi rączkę i wrzeszczy jak >pięcioletnie dziecko: A ja wiem! A ja wiem! A ty nie. Ha ha ha... >Ile ty masz lat? Nie czekaj, nie odpowiadaj, bo będzie kolejny kompletnie bezsensowny >post. Brawo, genialna analiza psychologiczna. Skoro przychodzisz na forum po poradę a jednocześnie nie przedstawiasz "priorytetów" to masz niewielką szansę na właściwą poradę. BTW "wziąć". |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.