Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Problem z biletami lotniczymi na stronie KAYAK |
| autor komentarza: Yakin |
| data dodania: 2019-02-03 09:31:31 |
| treść: >Bardzo dziękuję za odpowiedź. Z tą opcją bagażu to myślałam, że to właśnie jest błąd >po stronie Kayaka. Ja niestety nie równam się z tą stroną w sprawie wyszukiwania >najtańszych połączeń, dlatego muszę niestety na niej polegać. Pozdrawiam Wyszukiwanie połączeń na stronie Ryanair wygląda doładnie tak samo jak na stronie KAYAKA. Na tej stronie https://www.ryanair.com/pl/pl/ wpisujesz lotnisko wylotu (w przypadku Warszawy, to musi być Warszawa Modlin, nie wiem dlaczego domyslnie jest Chopin), lotnisko przylotu czyli Londyn, potem klikasz kontynuuj, podajesz daty itd. Naprawdę nie ma tam nic skomplikowanego. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.