Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Pomoc w ogranizacji pierwszego wyjazdu |
| autor komentarza: jhet |
| data dodania: 2019-05-03 18:19:38 |
| treść: Niestety chyba dużo nie pomogę. Byłam w Grecji na wyprawie: kilka dni w Atenach, potem rejs na Kretę i ok. 9 dni tam. Bardzo mocno polecam Kretę, jest tam wszystko czego można chcieć od Grecji, masa starych budowli, pięknych miasteczek, plaż, jest wąwóz Samaria i inne atrakcje. Podróżowaliśmy lokalnymi autobusami i było super, żadnych problemów. Na Ateny poleciłabym przeznaczyć w sumie pełne 2-3 dni minimum, bo to piękne miasto i ma wiele do zaoferowania. Innym pomysłem na Grecję jest wycieczka objazdowa po Grecji kontynentalnej (to chyba w sumie najlepszy pomysł na ten kraj, bo można najwięcej zobaczyć i się dowiedzieć - kanał Koryncki, Meteory... I najlepiej z przewodnikiem). Noclegi wszędzie rezerwowaliśmy przez booking com dużo wcześniej przed wyjazdem bo miejsca znikały w oka mgnieniu. W Atenach mieszkaliśmy w hotelu Acropolis Select, i bardzo ten hotel polecam. Choć teraz pewnie poszukałabym noclegów przez airbnb, z którego częściej korzystam (uwaga, prywata: przy rejestracji przez mój link polecający leci bonus 100zł na pierwszy nocleg https://www.airbnb.pl/c/joannah1462?currency=PLN ;) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.