Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Mieszkam na Malcie, odpowiem na pytania |
autor komentarza: Geograf Tomek |
data dodania: 2019-07-14 19:40:59 |
treść: Cześć, w dniach 1-8.06.2019 będę na Malcie (na wycieczce). Zakwaterowani mamy być w m. Bugibba. [...] Mamy w programie wycieczki całodniowy pobyt na wyspie Gozo (ze zwiedzaniem) [...] Ponieważ żona nie może tym razem mi towarzyszyć będę chciał jeszcze raz wrócić na Maltę, tym razem z żoną. Szukam zacisznego miejsca na zakwaterowanie na wyspie Gozo, z którego >moglibyśmy spacerować po urokliwym wybrzeżu (najlepiej północno-zachodnim), zwiedzać pozostałe tereny na wyspie i przeprawiać się od czasu do czasu promem na Maltę [...] Pozdrawiam, Tomek Cześć, na początku czerwca 2019 r. byłem na Malcie na wycieczce. Najbardziej podobały mi się: Mdina, Valletta i wyspa Gozo. Tak jak wtedy pisałem zamierzam przylecieć na Maltę z żoną (w dniach 31.01-7.02.2020). Zakwaterujemy się w m. Sliema, bo to dobre miejsce wypadowe do zwiedzania Valletty i trójmiasta. Chcielibyśmy także spędzić cały dzień na Gozo (4.02.2020) i skorzystać z Waszej oferty jednodniowej wycieczki jeepem po wyspie. Wyślę do Was e-maila w tej sprawie na adres podany na stronie internetowej Piggy Tours. Pozdrawiam gorąco, Tomek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.